Adfiz brengt MSA onder aandacht leden

We krijgen regelmatig de vraag of er hulp geboden kan worden bij aan- of verkoop van een kantoor of portefeuille. We merken dat met name het kleinere kantoor (met geen of weinig personeel en omzet onder de 400.000 euro) soms tussen wal en schip lijken te vallen en niet tegen een passend tarief geholpen kunnen worden. MSA, een initiatief van oud Adfiz-lid Niels Vermolen, helpt hierbij graag en doet dit voor Adfiz-leden tegen een gereduceerd tarief. 

Ledenvoordeel 

MSA is gespecialiseerd in aan- of verkoop van kantoor of portefeuille. Zij doen dit speciaal voor het kleinere en middelgrote kantoor. Kijk voor meer informatie over MSA op de website. Daar staat het stappenplan, het ledenvoordeel en de aard van de dienstverlening vermeld. 

Enkele punten daaruit zijn: 

  1. Het proces werkt toe naar resultaat, met tijd en aandacht voor de ondernemer en speciale wensen inzake verkoop en klantoverdracht.  
  2. MSA werkt nauw samen met adviesbureau BHBDullemond. Zo is een kwalitatief hoogwaardig waarderingsrapport en juridisch proces gegarandeerd. MSA heeft bij BHBDullemond hiervoor een speciaal tarief bedongen.
  3. MSA hanteert voor Adfiz-leden een gereduceerd tarief voor het hele dienstenpakket. Het tariefvoordeel voor het dienstenpakket loopt op tot 40%.

Verantwoording: dit artikel is overgenomen van Adfiz.

Geplaatst in Nieuwtjes over MSA en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *