Over ons

Graag vertellen wij u in het kort eerst iets over MSA Diensten en over de oprichter ervan, Niels Vermolen.

Over MSA Diensten

MSA Diensten is in 2018 opgericht door Niels Vermolen, een ondernemer die in ruim 25 jaar zijn sporen in het assurantievak heeft verdiend.

De letters MSA staan voor Market Square Arena. Een naam die bewust is gekozen, omdat wij met ons bedrijf midden in de markt (willen) staan.

MSA Diensten is begonnen als advieskantoor voor de kleine en middelgrote assurantiekantoren. Zij kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding bij verkoop van het bedrijf en in voorkomende gevallen zorgen wij er ook voor, dat de juiste partijen met elkaar in contact worden gebracht.

Inmiddels is de dienstverlening uitgebreid. MSA Diensten is gegroeid tot een bedrijf dat organisatievraagstukken in brede zin aanpakt. Zowel op project- als interimbasis.

Over Niels Vermolen

Niels Vermolen is afgestudeerd bedrijfseconoom. Als derde generatie, van 1992 tot 2017 heeft Niels gewerkt in het familiebedrijf Vermolen Assurantien in Utrecht. Aanvankelijk als medewerker en sinds 1995 als directeur-eigenaar.

Hij heeft zijn bedrijf in die periode succesvol weten uit te bouwen. Daarnaast heeft hij door zijn inzet voor de belangenorganisatie Adfiz talrijke contacten en enorm veel kennis over de assurantiebranche opgedaan.

Eind 2016 was het tijd voor een nieuwe stap en heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Steijnborg Assurantien in Hilversum. Zijn opgedane kennis en ervaring stelt hij nu graag in dienst van andere ondernemers en organisaties.