Diensten

MSA Diensten is niet het enige bedrijf met de focus op ondernemers en bedrijven in de assurantiebranche, maar is desondanks uniek. Wij leveren u geen dikke, onleesbare rapporten , maar praktische adviezen en begeleiding . En speciaal voor Adfiz-leden is er een aanbieding voor begeleiding bij verkoop van het kleinere en middelgrote kantoor.

Interim- en projectmanagement.

Heeft u op tijdelijke en/of part-time een verzekeringsprofessional nodig? Dan is Niels Vermolen van MSA Diensten de aangewezen persoon. Door 25 jaar ervaring in eigen bedrijf en diverse adviesopdrachten bij bedrijven is er voldoende basis om ook bij u aan de slag te gaan.

Onderzoek.

Wenst u een grondig onderzoek naar een knelpunt in uw organisatie ?. In samenwerking met Marcel Polak van PCS, is er reeds ervaring opgedaan om een onderzoek te maken en te voorzien van hands-on adviezen. Uiteraard wordt er uitgebreid aandacht besteed aan praktische toepasbaarheid en een duidelijke presentatie van de resultaten.

Verkoop bedrijf.

MSA Diensten is uw partner als u uw bedrijf wilt verkopen of juist een portefeuille wilt aankopen. MSA Diensten is gespecialiseerd in dienstverlening voor het kleinere en middelgrote kantoor. Wij kennen het proces uit eigen ervaring, en weten welke zaken er bij komen kijken en waarop u moet letten. Daarom hebben we een speciaal pakket van diensten samengesteld in samenwerking met BHB Dullemond. Maar misschien nog wel het belangrijkste is, dat wij door ons uitgebreide netwerk in staat zijn de juiste partijen met elkaar in contact te brengen. Lees hier meer over onze werkwijze

Organisatie advies

Daarnaast is MSA Diensten uw partner als u voor een organisatorisch vraagstuk staat. Hands on advies en praktische tips. Met ons kunt u sparren en met onze kennis en ervaring kunnen wij uw probleem succesvol aanpakken.