Over ons

Graag vertellen wij u in het kort eerst iets over MSA en over de oprichter ervan, Niels Vermolen.

Over MSA

MSA staat voor Market Square Arena, een naam die bewust is gekozen, omdat wij met ons bedrijf midden in de markt (willen) staan.

MSA is er met name voor de kleine en middelgrote assurantiekantoren. Zij kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding en in voorkomende gevallen zorgen wij er ook voor, dat de juiste partijen met elkaar in contact worden gebracht.

MSA is in 2018 opgericht door Niels Vermolen, een ondernemer die in ruim 25 jaar zijn sporen in het assurantievak heeft verdiend.

Over Niels

Niels Vermolen heeft, als derde generatie, van 1992 tot 2017 gewerkt in het familiebedrijf Vermolen Assurantien in Utrecht. Aanvankelijk als medewerker maar later als directeur-eigenaar.

Met in zijn achterzak een studie economie en vele vakdiploma’s heeft hij zijn bedrijf in die periode succesvol weten uit te bouwen. Daarnaast heeft hij door zijn inzet voor de belangenorganisatie Adfiz talrijke contacten en enorm veel kennis over de assurantiebranche opgedaan.

Eind 2017 was het tijd voor een nieuwe stap en heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Steijnborg Assurantien in Hilversum. Zijn opgedane kennis en ervaring stelt hij nu graag in dienst van andere ondernemers.